Uitzicht door inzicht
DOOR EEN ANDER KOM JE BIJ JEZELF
"
"

Sofrologie zelfkennis en communicatie in Portugal

Sofrologie is de wetenschap om een natuurlijke verbinding te ontwikkelen tussen verstand en gevoel. Soos staat voor het Griekse rust, kalmte en evenwicht. Phren voor verstand, hersenen, bewustzijn en geest. Logos wordt verstaan als verzamelnaam voor studie, wetenschap en leren. De basis is echter de Keltische wijze van communiceren. Harpmuziek, steencirkels, heilige geometrie, astronomie en in goede harmonie te communiceren met verstand, gevoel en omgeving. In Portugees/Keltische omgeving geven wij communicatieve vaardigheid trainingen met als basis Sofrologie. De vraag en het antwoord zit in dezelfde mens verborgen. Een sofroloog heeft als functie om een verbinding tussen vraag en antwoord te vinden. Onze ervaring is dat door experimenten sneller inzicht kan worden verschaft en de resultaten meteen toepasbaar- en blijvend zijn. Wij werken met tal van ondersteunende faciliteiten afhankelijk van de wens en het samen te bepalen doel. Bijvoorbeeld gongs ,harpen, klankschalen, de TimeWaver en als bijdrage bij zelfinzicht, de Naturschallwandler. Een holografisch geluidssysteem als unieke bijdrage bij zelfkennis.

Alles gebeurt in overleg en we doen niets tegen je zin. Natuurlijk mogen we ongevraagd advies geven en samenvatten wat de bevindingen zijn. Kennismaken, een plan van aanpak creëren, na goedkeuring en instemming, aan de slag.

Tien maal 2 uur in Nederland of 3 intensieve dagen in Keltisch gebied te Portugal? Het laatste is goedkoper en natuurlijk veel sneller. Vanaf  1000,00 euro inclusief vluchten, verblijf, eten en drinken. Wil je met sofrologische inzichten de rest van je leven ter hand nemen? Op de oorspronkelijk Keltische grondslag in een relatief korte tijd eeuwenoude inzichten krijgen?  Dit alles in kleine groep of individueel op andere data in overleg.

 Vertrek op woensdag vanaf Eindhoven en retour op zondag vanaf Porto.

 

Juli en augustus i.v.m. hogere ticket- en verblijfkosten na overleg .

 

Vanaf 4 personen Euro 1000,00 pp

         3 personen Euro 1200,00 pp

         2 personen Euro 1650,00 pp

          1 persoon Euro 3000,00 pp

Meer of minder luxe of wensen? Alles is mogelijk tegen doorberekening van de extra- of minder kosten.

Bedragen zijn excl btw.

JE OORSPRONKELIJKHEID IS DE BASIS VAN JE LEVEN
"
"