Uitzicht door inzicht
WAT JE LEUK VINDT OM TE DOEN BEN JE GOED IN EN GEEFT ENERGIE
"
"

Startersbegeleiding

Eerste fase:

Indien je wenst te onderzoeken of het haalbaar is om als ondernemer in jouw eigen bestaan te gaan voorzien, staan wij met een groepje gespecialiseerde adviseurs voor je klaar. Wij adviseren uitsluitend ondernemers in spe die in de zakelijke dienstverlening wensen te beginnen. Wij beginnen echter altijd eerst met een haalbaarheidsonderzoek. Heeft de markt behoefte aan jouw talenten en kun je zakelijke relaties opbouwen en onderhouden. Een individuele psychologische analyse van jouw kansen en mogelijke aandachtsvelden maken we met de TimeWaver. Een door ons verplichte gezondheidscheck kan gewoon bij jouw huisarts plaatsvinden.

Indien je op basis van de bevindingen besluit om toch niet als zelfstandige verder te gaan vangen wij met de begeleiding naar een andere werkkring aan. Indien je wel verder gaat met het uitbouwen van jouw bedrijf komt de volgende stap.

Tweede fase:

Vertaalslag naar de praktijk van alledag, adviseren en ondersteunen daar waar nodig om jouw activiteiten uit te bouwen. Continuïteit en een redelijke winst met plezier behalen is een reëel doel. Als dat is bereikt beëindigen wij de begeleiding.

Algemeen:

Van starters wordt een ondernemende attitude verwacht.

 

 

 

 

ONDERNEMEN IS CONSTANT AANPASSEN AAN WIJZIGENDE OMSTANDIGHEDEN
"
"